telefoon iconTel: +31 (0)85 76 09 770

Logo LZP
Organisatie icon

Organisatie

Logistiek zonder Papier is dé onafhankelijke marktleider in Nederland op het gebied van goedgekeurde digitale administratiesystemen voor afvaltransporten. Bij ons zijn er inmiddels meer dan 12 medewerkers betrokken. En dit aantal groeit snel! Ook beschikken wij over een eigen buitendienst om snel en adequaat in te kunnen spelen op wenselijke veranderingen bij onze klanten. Verder hebben wij een eigen helpdesk, met eigen mensen, die de klant direct, snel en goed verder kan helpen.

Missie/Visie

De missie van Logistiek zonder Papier is de overgang van een analoog naar een digitaal systeem voor het beheren en registreren van transportstromen om zo kosten- en milieubesparend te werken. Logistiek zonder Papier verbindt de logistieke ketens van afzender, verlader, transporteur tot ontvanger( nationaal en internationaal), inclusief de handhaving, digitaal, zodat er veel tijd en papier wordt uitgespaard en minder CO2 uitstoot is.

Missie/Visie icon
Waarom LZP? icon

Waarom LZP?

Voor organisaties is het gebruik van ons digitaal systeem pas zinvol op het moment dat meer bedrijven in haar logistieke keten aan de digitale uitwisseling mee willen doen. Bedrijven die bereid zijn te willen accepteren dat er een chauffeur voor de deur staat zonder papieren en zonder een handtekening de vracht mee wil nemen dan wel de vracht wil achterlaten. Een keten kan worden opgebouwd op basis van vertrouwen.

CO2 Besparing

Door de digitalisering van transportdocumenten kunnen organisaties nog efficiënter, kostenbesparend en duurzamer werken. LoadIT gebruikers leveren niet alleen een milieubijdrage door minder gebruik van papier maar ook de CO2 uitstoot die hiermee bespaard wordt door het minder lang draaien van de vrachtwagenmotor.

CO2 Besparing icon
Vacatures icon

Vacatures

Logistiek zonder Papier is een klein, dynamisch en snelgroeiend bedrijf. Vanuit de vestiging in Beverwijk verbindt Logistiek zonder Papier logistieke ketens met elkaar op een transparantie wijze. Ben jij klaar voor een zeer complete en zelfstandige functie en wil je met ons meegroeien? Graag horen wij van jou waarom wij jou moeten uitnodigen. Stuur je CV en motivatie naar sollicitatie@lzp.nl. Stuur je CV en motivatie naar sollicitatie@lzp.nl.

Referenties