Onderstaande bedrijven maken al gebruik van de diensten van Logistiek Zonder Papier:

Molenaar Logo
A.Molenaar Grondverzet

Voor A.Molenaar maakte wij een oplossing voor de papieren begeleidings-brieven. A.Molenaar werkt nu dus digitaal middels de begeleidingsbrieven van LZP.

Afvalzorg
Afvalzorg

Om het rijden met digitale begeleidingsbrieven te stimuleren heeft Afvalzorg besloten om haar klanten hierin te faciliteren. LZP helpt Afvalzorg oplossingen te realiseren voor de klanten van afvalzorg.

BAM Logo
BAM E&W

Bij BAM Energie & Water (BAM E&W) hebben ze duurzaamheid hoog in het vaandel. Zo zorgen zij onder andere voor het duurzaam opslaan en transporteren van water en energie.

Logo Zandrecycling
Zandrecycling

Het is sinds juni mogelijk om digitaal te rijden naar Zandrecycling Nederland B.V. Onze app om te laden wordt gebruikt door ZandRecycling Nederland.

Benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen?

GP Groot Logo 1
GP Groot

GP Groot heeft besloten de digitale begeleidingsbrief te gebruiken van LZP.

GP Groot is een grote organisatie met meerdere locaties, met allen het oog op duurzaamheid.

Logo G.W. Bulten
G.W. Bulten

Bij G.W. Bulten BV is een geheel vernieuwend systeem ontwikkeld waardoor er nog beter inzage is in alle afvalstromen en aanwezige producten op het depot.

Logo van Doorn
Van Doorn

Van Doorn heeft er voor gekozen om voor de digitalisering van de begeleidingsbrief te kiezen voor Logistiek Zonder Papier. Wij hebben een app op maat ontwikkeld die aansluit op de specifieke wensen van Van Doorn.

Logo Remmits
Remmits

Remmits heeft jarenlang veel in haarzelf geïnvesteerd om altijd in te kunnen springen op de vraag vanuit de markt. Daarnaast hebben zij door diverse overnames een breed aanbod aan diensten.

Meer dan 40 gemeenten werken met LZP en dat maakt ons trots.

Logo JdB
JdB

JdB rijdt nu ook met de digitale begeleidingsbrief van LZP. LZP heeft speciaal een oplossing gemaakt in de vorm van een laden en lossen app die werkt met zoekcodes.

Logo Strukton Civiel
Strukton

Strukton Civiel gebruikt de digitale begeleidingsbrief van Logistiek Zonder Papier om de papierstroom te verkleinen.

Logo Infra Delivery
Infra Delivery

Infra Delivery is een jong bedrijf in de scheepvaart die het anders willen doen. Ze willen af van het papierwerk en achterna rijden van schepen, dit kost namelijk veel tijd en geld.

Zegwaard Logo 1
Zegwaard

Zegwaard heeft ook de stap durven maken om digitaal te gaan rijden! Zegwaard werkt met de oplossing van Logistiek Zonder Papier.

Min Logo
Gebr. Min BV

Gebr. Min BV is constant bezig met duurzaamheid en is daarom ook gaan werken met oplossingen van Logistiek Zonder Papier.

Logo van Opdrachtgever de Beijer
De Beijer Groep BV

De boodschap van De Beijer Groep BV is duidelijk, langetermijnrelaties en duurzame groei voor beide partijen.

Logo van GMB Transport
GMB Transport

Al meer dan 43 jaar in Grondverzet en Transport en dat is te merken. Duurzaam rijden doen ze nu met de oplossing van LZP.

Logo van BAM infra (rail)
BAM Infra Rail

Ook transport via het spoor kan digitaal. BAM Infra Rail maakt gebruik van deze oplossing. Een mooie manier om te verduurzamen.