Banner Logisch Melden (maakt melden bij LMA mogelijk)

Onze dienst ‘Digitale Begeleidingsbrief’ helpt meer dan 125 organisaties de begeleidingsbrief te digitaliseren. Tussen deze organisaties, zitten ook meldingsplichtige organisaties.

Meldingsplichtige organisaties moeten het ontvangen afval melden bij het LMA (Landelijk Meldpunt Afvalstoffen).

Om deze organisaties te helpen bij het melden van afval, hebben wij de module ‘Logisch Melden’ ontwikkeld. Een optionele module, die het melden bij LMA mogelijk maakt binnen ons systeem.

Wat kan deze module?

De module ‘Logisch Melden’ is optioneel beschikbaar in ons LoadIT systeem. Het LoadIT systeem is het systeem dat onze opdrachtgevers ontvangen bij het afnemen van een licentie. In dit systeem kunnen zij van alles beheren, denk hierbij aan; het aanmaken van afvalstromen, het aanmaken van projecten, het bekijken van rapportages, het bekijken van de gebruikers etc.

Om dit systeem compleet te maken hebben wij als toevoeging deze LMA Module ontwikkeld, deze module noemen wij ‘Logisch Melden’. Logisch, omdat het efficiënter is dan de traditionele manier. Na het afnemen van deze module kunt u namelijk vanuit het LoadIT systeem, gemakkelijk melden bij het LMA. Het LoadIT systeem is dan namelijk verbonden met AMICE (LMA) waardoor u gelijk uit het LoadIT systeem kunt melden. Tevens heeft u overzicht beschikbaar, waarin u precies ziet wat u reeds heeft gemeld en wat u nog moet melden. Het overzichtscherm en aanvullende informatie kunt u hieronder vinden.

Overzicht scherm van de LMA Module (Logistiek Zonder Papier)
Overzicht scherm van de LMA Module (Logistiek Zonder Papier)

Overzichtelijk werken vanuit het LoadIT systeem

U ziet hier een schermafbeelding van de ‘Logisch Melden’ module. Deze schermafbeelding geeft het overzicht weer.

Omdat in uw LoadIT omgeving ook uw ritten worden bijgehouden, is melden vanuit LoadIT sneller dan het traditionele melden. Dit omdat de gegevens gelijk beschikbaar zijn. U kunt daarnaast zoeken op een periode, een periode selecteren en gelijk zien welke meldingen u voor die periode heeft gedaan.

Achter de melding ziet u ook gelijk de status van de melding. Zo heeft u alle nodige data inzichtelijk en hoeft u niet in te loggen in meerdere systemen.

Een nieuwe melding maken

Een nieuwe melding maken middels de LMA module begint bij de knop ‘Nieuwe Melding Afval’. Na het drukken op deze knop komt u uit op het scherm om een melding te maken. Daar selecteert u de periode die u wilt melden, ziet u alle ritten uit de opgegeven periode en ontvangt u een overzicht van alle registraties die voor die melding van toepassing zijn.

Het is zeer eenvoudig afval te melden met de LMA module van LZP.
Logisch Melden is verbonden met Amice (LMA)
Logisch Melden is verbonden met Amice (LMA)

Hoe ontvang ik de module ‘Logisch Melden’?

Wanneer u een lopende licentie heeft bij Logistiek Zonder Papier, is het altijd mogelijk uw contactpersoon te raadplegen om mogelijkheden te bespreken.

Hij of zij zal u dan adviseren en voorzien van een vrijblijvende offerte voor de module. Een andere mogelijkheid is het invullen van onderstaand formulier, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Vrijblijvend meer informatie?

Vul uw gegevens in en laat ons contact met u opnemen: