TMS is een oplossing speciaal ontwikkeld voor bedrijven die behoefte hebben aan meer grip op de voorraad, planning en efficiënte inzet van vrachtwagens.

Planningstool

Met de TMS-tool van LZP kun je gemakkelijk de planning doen voor de containerverhuur. De module zorgt dat je weet:

  • Hoeveel en welke containers u op voorraad hebt.

  • Welke containers uitgeleend zijn.

  • Bij welke klant de containers staan.

Naast meer inzage in waar containers zich bevinden, biedt de tool ook de mogelijkheid om de voorraad te koppelen aan de planning. Hierdoor voorkom je dat containers dubbel verhuurd worden en weet je ook wanneer je uit je voorraad containers dreigt te lopen.

Administratieve helderheid

Aan welke klanten is de afgelopen periode een afvalcontainer verhuurd en wat is er precies afgevoerd? Dit zijn vraagstukken die vaak pas naar voren komen op het moment dat er gefactureerd wordt. Met de TMS van LZP heb je altijd een up-to-date administratie, doordat rapportages eenvoudig opgevraagd kunnen worden. In deze overzichten zie je wie, wanneer een container heeft gehuurd. Ook heb je inzicht in welk afval is opgehaald en/of de ontdoener zich aan de afspraken heeft gehouden.

Voorbeeld TMS
TMS Scherm 1
TMS Scherm 1

Beheer afvalstromen

Met de TMS-module van LZP is het ook mogelijk om het aanmaken van afvalstroomnummers uit handen te nemen. Het digitaliseren van de afvalstroomnummers zorgt tevens voor realtime inzage in de begeleidingsbrieven van de ritten die zijn gereden op een afvalstroomnummer. Met onze oplossing is direct helder hoeveel afval er per afvalstroom gelost is, in een bepaalde periode. Hierdoor heb je direct de juiste informatie beschikbaar voor facturatie.

Beheer wagenpark

Met de tool kun je in een oogopslag zien waar je wagenpark zich bevindt. Daarnaast kan met onze oplossing efficiënter ingespeeld worden op last minute opdrachten. Je kunt gemakkelijk de chauffeur selecteren die het dichtst in de buurt is of van wie de locatie van het extra werk het meest op de route ligt. Daarnaast biedt het TMS ook inzicht in bijvoorbeeld de locaties van de route-inzameling, waardoor je deze route eventueel efficiënter kunt indelen. Hierdoor bespaar je tijd en dus geld.

TMS Scherm 2

Artikelen over TMS

Wilt u meer lezen over onze TMS, klik dan op één van de onderstaande artikelen over de TMS:

De foto van het artikel 'Wat is TMS' van Logistiek Zonder Papier

Vrijblijvend meer informatie?

Vul uw gegevens in en laat ons contact met u opnemen: