De volgende gemeenten vertrouwen al op Logistiek Zonder Papier:

Gemeente BUHA logo
Doetinchem BUHA

BUHA is een afvalbedrijf in Doetinchem. Hierdoor is gemeente Doetinchem de enige met een eigen inzamelbedrijf in de Achterhoek.

Gemeente GAD Logo
GAD

GAD staat voor Grond en Afvalstoffen Dienst. GAD doet meer dan alleen het inzamelen van afval, ze geven advies en doen mee in circulaire projecten.

Gemeente Amsterdam
Amsterdam

De gemeente van de grootste stad van Nederland. Amsterdam telt ongeveer 900.000 inwoners (2022).

Gemeente Barneveld
Barneveld

Barneveld is gemeente in de provincie Gelderland. De gemeente telt in totaal rond de 61.000 inwoners.

Benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen?

Gemeente Bronckhorst
Bronckhorst

Gemeente Bronckhorst is een grote gemeente. Met een oppervlakte van 28.642 hectare behoort deze gemeente tot de grotere gemeenten van Nederland.

Gemeente Coevorden
Coevorden

Coevorden is een stad in de provincie Drenthe. De gemeente telt ongeveer 30.000 inwoners en heeft een oppervlakte van 300 vierkante kilometer.

Gemeente Bergen Logo
Bergen

Gemeente Bergen is een populaire toeristenbestemming en telt ongeveer 30.000 inwoners.

Gemeente Uitgeest Logo
Uitgeest

Gemeente Uitgeest maakt deel uit van de samenwerkingsregio BUCH. Dat staat voor Bergen, Uitgeest, Castricum en Heiloo.

Contact met één van onze medewerkers?

Gemeente Castricum Logo
Castricum

Gemeente Castricum maakt ook deel uit van de samenwerkingsregio BUCH. Castricum is een dorp en gemeente in Noord-Holland.

Gemeente Heiloo Logo
Heiloo

Gemeente Heiloo is ook onderdeel van de samenwerkingsregio BUCH en is daarnaast ook een dorp en gemeente in Noord-Holland.

Gemeente De Fryske Marren
De Fryske Marren

De Fryske Marren of ‘De Friese Meren’ is een gemeente in Friesland. De Fryske Marren heeft een oppervlakte van 559,9km².

Gemeente De Ronde Venen Logo
De Ronde Venen

In het Noordwesten van de provincie Utrecht kunt u de gemeente ‘De Ronde Venen’ vinden. De gemeente telt 45.026 inwoners met Mijdrecht als grootste plaats.

LZP helpt papierloos te worden.

Wij dragen bij aan een beter milieu.

Elke begeleidingsbrief die vroeger geprint, getekend en gearchiveerd diende te worden, kan door LZP bespaard blijven. Het papierwerk dat normaliter bij elke transportbeweging noodzakelijk was, is nu digitaal beschikbaar met de software van LZP.

Stapel papier
Gemeente Drimmelen Logo
Drimmelen

De gemeente Drimmelen ligt in Noord-Brabant met als dichtstbijzijnde grote steden Oosterhout en Breda. Als bijnaam kent Drimmelen ‘Toegangspoort tot de Biesbosch’.

Gemeente Edam Volendam Logo
Edam/Volendam

Gemeente Edam/Volendam is te vinden in het noordoosten van de regio Waterland. Volendam telt ongeveer 22.500 inwoners en Edam om en nabij 7000.

Dijk en Waard Logo
Dijk en Waard

Op 1 januari 2022 zijn de gemeenten Heerhugowaard en Langedijk gefuseerd tot de nieuw gevormde gemeente ‘Dijk en Waard’

Gemeente Heerlen Logo
Heerlen

Heerlen is de grootste gemeente in de Oostelijke Mijnstreek. Gemeente Heerlen staat vooral bekend om zijn geschiedenis.

Lees gemakkelijk het laatste nieuws over LZP

Gemeente Hellendoorn Logo
Hellendoorn

In de provincie Overijssel is de gemeente Hellendoorn te vinden. De gemeente heeft als doel fraai wonen en goed werken mogelijk te maken.

Gemeente Maassluis Logo
Maassluis

Maassluis is een stad en gemeente die te vinden is in de provincie Zuid-Holland. De gemeente Maassluis telt ongeveer 34.148 inwoners in 2022.

Gemeente Midden Groningen Logo
Midden-Groningen

De voormalige gemeenten Hoogezand-Sappemeer, Slochteren en Menterwolde zijn in 2018 gefuseerd tot gemeente ‘Midden-Groningen’.

Gemeente NoardEast Fryslan Logo
Noardeast Fryslân

Noardeast Fryslân is ontstaan uit de gemeenten Dongeradeel, Ferwerderadeel en Kollumerland en Nieuwkruisland en telt in totaal 45.601 inwoners.

De algemene voorwaarden van LZP bekijken?

Gemeente Opsterland Logo
Opsterland

Gemeente Opsterland is een gemeente in Friesland met als hoofdplaats Beetsterzwaag. De gemeente telt in totaal 29.787 inwoners.

Gemeente Ooststellingwerf Logo
Ooststellingwerf

Ooststellingwerf maakt samen met Weststellingwerf deel uit van Stellingwerven. Het bestuurscentrum van Ooststellingwerf is te vinden in Oosterwolde.

Gemeente Weststellingwerf Logo
Weststellingwerf

Weststellingwerf is een gemeente dat groei ziet in de inwonersaantallen door de nieuwbouwwijk in Wolvega. De gemeente heeft inmiddels meer dan 26.000 inwoners.

Gemeente Oss Logo
Oss

De gemeente Oss is te vinden in Noord-Brabant. Gemeente Oss is een gemeente met meer dan 90.000 inwoners en een oppervlakte van 170.9 vierkante kilometer.

Oude IJsselstreek
Oude IJsselstreek

Door de samenwerkingen met Marcel Mellendijk van de Gemeente Oude IJsselstreek en Logistiek Zonder Papier is de oplossing Depotbeheer tot stand gekomen.

Gemeente Oude Water Logo
Oude Water

In de provincie Utrecht ligt Oude Water. Oude Water is de oudste stad in het groene hart en heeft stadsrechten sinds 1265.

Gemeente Purmerend Logo
Purmerend

Gemeente Purmerend is een gemeente in de regio Waterland. De gemeente Purmerend heeft meer dan 92.000 inwoners.

Gemeente Putten Logo
Putten

In de Nederlandse provincie Gelderland vind u gemeente Putten. Gemeente Putten bestaat uit 2 wijken en telt rond de 24.500 inwoners.

Kent u onze digitale begeleidingsbrief al?

Gemeente Rhenen Logo
Rhenen

In de zuidoostpunt van de provincie Utrecht ligt gemeente Rhenen. Rhenen staat vooral bekend en is trots op zijn mooie recreatiegebieden en het dierenpark.

Gemeente Sliedrecht Logo
Sliedrecht

Gemeente Sliedrecht staat bekend om de vele grote baggerbedrijven. Elke twee jaar wordt er in de gemeente Sliedrecht dan ook een baggerfestival georganiseerd.

Gemeente Drachten Logo
Drachten

Gemeente Drachten Smallingerland is een gemeente in Friesland met als hoofdplaats de stad Drachten. De gemeente telde meer dan 55.000 inwoners in 2022.

Gemeente Sudwest Fryslan Logo
Súdwest Fryslân

Súdwest-Fryslân is een gemeente in de Nederlandse provincie Friesland en is gelegen in de regio Zuidwest-Friesland. De gemeente heeft 89.638 inwoners.

Gemeente Texel Logo
Texel

Het grootste waddeneiland van Nederland, Texel. Texel is twintig kilometer lang en acht kilometer breed. Op het waddeneiland wonen meer dan 13.000 mensen.

Gemeente Waterland Logo
Waterland

Waterland is een gemeente in de Nederlandse provincie Noord-Holland. De gemeente ligt in de regio Waterland, waar de gemeente naar genoemd is. De gemeente telt 17.306 inwoners.

Gemeente Westerkwartier Logo
Westerkwartier

De gemeenten Grootegast, Leek, Marum, Zuidhorn en een gedeelte van de gemeente Winsum zijn gefuseerd tot de gemeente Westerkwartier in 2019.

Het logo van Gemeente Veere
Veere

Gemeente Veere is een prachtige plek om te fietsen, varen of rustig te wandelen. In de stad Veere heb je mooie terrassen met uitzicht op de jachthaven.

Gemeente Winterswijk Logo
Winterswijk

De gemeente Winterswijk ligt in het uiterste oosten van Gelderland en grenst daardoor met drie kanten van Duitsland. De gemeente kent een schitterend en landelijk buitengebied.

Gemeente Woerden Logo
Woerden

Gemeente Woerden is een gemeente in de provincie Utrecht. De hoofdplaats van de gemeente is Woerden en telt 38.130 inwoners. De gemeente zelf telt in totaal 52.918 inwoners.

Gemeente Tytsjerksteradiel Logo
Tytsjerksteradiel

Gemeente Tytsjerksteradiel is een gemeente ten oosten ligt van Leeuwarden en dus gevestigd is in de provincie Friesland. De gemeente telt in totaliteit meer dan 31.000 inwoners.

Gemeente Zevenaar Logo
Zevenaar

De gemeente Zevenaar staat bekend om het prachtige landschap. In het prachtige landschap is voor elk wat wils. U kunt kijken naar moerassen, ooibossen en oude rivierarmen in deze gemeente.

Gemeente Aalten Logo
Aalten

In het oosten van de Nederlands provincie Gelderland is de gemeente Aalten te vinden. De gemeente Aalten ligt tegen de Duitse grens en telt 27.105 inwoners.

Het logo van gemeente Vlissingen
Vlissingen

Een mooie gemeente in het zuidwesten van Nederland is de Gemeente Vlissingen. In totaal telt deze gemeente zo’n 45.000 inwoners.

Gemeente Rotterdam Logo
Rotterdam

Een gemeente die samen met de inwoners denkt en werkt aan het klimaat, het vergroenen van de stad en de omgevingswet.

Gemeente Dantumadiel logo
Dantumadiel

Gemeente Dantumadiel is te vinden in Friesland. Naast dat het een mooie groene gemeente is, staan ze ook bekend om de beelden die in de openbare ruimte zijn geplaatst.