Met onze oplossing zorg je er als bedrijf voor dat de resultaten van de weegbrug(gen) direct digitaal worden geregistreerd en overzichtelijk worden opgeslagen in ons programma. Je kunt nu met 1 druk op de knop een overzicht krijgen per rit, week, klant, maand, kwartaal, etc. Hierbij zijn de mogelijkheden oneindig, waardoor voor iedere verwerker de juiste overzichten gerealiseerd kunnen worden.

Meeste recente versie van de weegbrug software

Integratie ‘Logisch wegen’

Doordat weegbruggen gekoppeld kunnen worden aan ‘Logisch wegen’ zorg je ervoor dat elke begeleidingsbrief kan worden omgezet naar een digitale variant. Dit zorgt ervoor dat je met de weegbrug de begeleidingsbrief completer en foutvrij maakt. Bij gebruik van de tool is er een aantal scenario’s voor de toeleveranciers.

1. Ontdoener werkt digitaal, maar niet met Logistiek Zonder Papier (LZP)

Wanneer een ontdoener niet met de producten van LZP werkt dient er een koppeling gemaakt te worden met het systeem van de ontdoener, hierbij is het voor de snelheid van koppelen het beste dat men EBA-standaard heeft.

2. Ontdoener werkt digitaal met LZP

Hierdoor kan er onderling gecommuniceerd worden en is er ook vooraanmelding mogelijk, zodat je als verwerker op de hoogte bent wie met wat bij je langskomt.

3. Ontdoener rijdt analoog

Brief kan met app digitaal gemaakt worden of de begeleidingsbrief wordt op de oude manier verwerkt.

4. Eigen chauffeur

Deze rijdt met de app van verwerker en rijdt dus digitaal.

Weegbrug Software

Als de weegbrug Elektronische Begeleidingsbrief Afval (EBA) gereed is kan er gemakkelijk een koppeling met onze oplossing gemaakt worden. In het geval dat de weegbrug niet EBA gereed is, kan de weegbrug alsnog gekoppeld worden. Doordat LZP met eigen programmeurs werkt, is het mogelijk dat wij onze software koppelen aan bestaande programma’s en weegbruggen. Hierdoor kunnen we er in korte tijd voor zorgen dat het Logisch wegen snel aangepast en operationeel is. Wanneer je als verwerker ervoor hebt gekozen om Logisch te gaan wegen kun je gebruik maken van onze volgende 2 producten:

1. Een op maat gemaakte app om onbemand te wegen

2. Een ingerichte omgeving waarin je alle wegingen kunt inzien en overzichten kunt uitdraaien.

Artikelen over de Weegbrug Software:

Wilt u meer lezen over onze dienst ‘Logisch Wegen’, klik dan op één van de onderstaande artikelen:

Wat is Logisch Wegen?
De voordelen van Logisch Wegen

Vrijblijvend meer informatie?

Vul uw gegevens in en laat ons contact met u opnemen: