Commercieel

In de commerciële sector heeft LZP voor 60+ bedrijven oplossingen verzorgt op gebied van het digitaliseren van transportadministratie.

Gemeenten

Logistiek Zonder Papier biedt oplossingen aan tientallen gemeenten en reinigingsdiensten in Nederland.

Waterschappen

Logistiek Zonder Papier levert op dit moment diensten aan meer dan 15 waterschappen in Nederland.

Organisatie in een andere sector?

Indien u in andere sectoren werkt en toch gebruik wilt maken van het digitaliseren van begeleidingsbrieven, CMR’s of overige documenten, dan het kan bij Logistiek Zonder Papier.

LoadIT scherm
LoadIT titel

De basis van Logistiek Zonder Papier is het LoadIT systeem.

LoadIT ligt bij een centrale, beveiligde server. Op deze server worden alle gegevens tijdens het gehele proces geregistreerd. Gebruikers kunnen gedurende het hele proces informatie opvragen met persoonlijke codes via internet. Ook kunnen eenvoudig (tussen)rapportages worden opgeroepen en worden verzonden naar het meldsysteem van het Landelijk Meldpunt Afvalstoffen.

Om met de digitale begeleidingsbrief te mogen werken heeft Logistiek zonder Papier van de minister twee beschikkingen ontvangen, waarbij aan de ene kant gewerkt mag worden met een pas in combinatie met een permanente begeleidingsbrief en aan de andere kant met elke elektronische gegevensdrager, zoals bijvoorbeeld een boordcomputer, mobiele telefoon of PDA.

Vragen over onze diensten?

Wij helpen u graag aan een antwoord.