In Nederland bestaan veel verschillende soorten depots, zo zijn er onder andere zoutdepots, groendepots, asbestdepot en milieustraten. Elk depot heeft te maken met veel zaken die nodig geregistreerd moeten worden, bijvoorbeeld afvalstromen, vrachtinformatie en de hoeveelheden van in- en uitgaande vrachten. Om het registreren voor een depotbeheerder te vergemakkelijken, heeft Logistiek Zonder Papier (LZP) de ‘Depotbeheermodule’ ontwikkeld. Met deze module heb je alle informatie in één systeem; alles is direct inzichtelijk vanaf je eigen computer.

Wat biedt Depotbeheer?

Met deze module van LZP digitaliseer je een depot. De software biedt een online beheer van al je locaties. Met de oplossing kun je eenvoudig zien waar, welke producten zich in het depot bevinden en in welke mate ze eventueel vervuild zijn. Dit is mogelijk doordat je per vak een keuringsrapport kan toevoegen, zodat je met één druk op de knop inzage krijgt in welke mate de producten vervuild zijn.

Startscherm
Overzicht Vakken
Overzicht Vakken

Online inzicht in je depot

In de Depotbeheermodule wordt de indeling van je depot één op één overgenomen, zodat je in één oogopslag ziet in hoeverre de vakken in het depot gevuld zijn bijvoorbeeld. De module is namelijk ook te koppelen met weegbruggen en toegangszuilen. Hierdoor heb je inzicht in wat en hoeveel er binnenkomt, en kun je heel eenvoudig aangeven waar gestort kan worden.

Beheer afvalstromen

Met de module van LZP is het ook mogelijk om het aanmaken van afvalstroomnummers uit handen te nemen. Het digitaliseren van de afvalstroomnummers zorgt bovendien voor realtime inzage in de begeleidingsbrieven van de ritten die zijn gereden op een afvalstroomnummer. Met onze oplossing is direct helder hoeveel afval er per afvalstroom gelost is, in een bepaalde periode. Hierdoor heb je direct de juiste informatie voor facturatie beschikbaar.

Aanmaken Afvalstroom
Weegbrug
Weegbrug

Koppel gemakkelijk de weegbrug aan Depotbeheer

De Depotbeheermodule is goed te koppelen met diverse weegbrugsystemen (EBA). De koppeling met een weegbrugsysteem maakt het mogelijk dat het gewicht van de stoffen die worden aan- en afgevoerd inzichtelijk wordt. Daardoor heb je beter grip op de plaatsing van inkomende vrachten die moeten lossen. Daarnaast weet je precies wanneer de vakken geleegd moeten worden, iets wat meegenomen kan worden in de planning.

Artikelen over Depotbeheer

Wilt u meer lezen over depotbeheer, klik dan op één van de onderstaande artikelen:

Wat is depotbeheer

Vrijblijvend meer informatie?

Vul uw gegevens in en laat ons contact met u opnemen: